Tuesday, October 21, 2008

De Vele Gezichten van Poker

De eerdere pagina's van dit boek vooral betrekking op de technische aspecten van poker. Nu we weer op het gebied van bluf, strategie en bedrog. Een technisch solide speler zal een winnaar in de lange trek in een gemiddelde game, voor de kwaliteit van het spelen in de gemiddelde pokerspel is opmerkelijk inept. In een sterke wedstrijd, de technisch goed speler, die zwak is in bedrog en strategie, vindt de weg een beetje grof. Een high-stakes game is niet noodzakelijkerwijs een sterke wedstrijd. Ik zou haast een raden dat negen op de tien regelmatig poker games zijn zacht, maar de solide technische speler zal winnen nog in een zachte spel als hij speelt ook een goede psychologische spel. De hoog-laag games bieden een breed panorama voor strategie speelt. In trekken of vijf-card stud, tenzij gespeeld op tafel stakes of pot te beperken, is het bereik van misleiding is opmerkelijk beperkt, zelfs bij relatief hoge limiet inzet.

U opent op drie van een soort voor $ 5 in trekken en twee spelers oproep. U controleert in een een-kaart trekken nadat de kaarten zijn behandeld. Hij wedt de limiet-$ 5 of zelfs $ 10-s0 wat. Als u het afspelen van tafel stakes en hij weddenschappen $ 100, je hebt een nare probleem. Aan de andere kant kunt u ram meteen weer op hem-u controleren, hij weddenschappen $ 100, en u bult op $ 500 of "tik" voor nog meer. In limiet inzet, maar het is een stuk van niets.

Je controleert hij een inzet van $ 10 en $ 10 u verhogen. Wat is zijn probleem? Als hij een fatsoenlijke hand, roept hij. U bluf zelden in een grens-stakes game, omdat de kans van slagen is zo klein. In de hoog-laag games bluffen in de zin van het veroorzaken van een tegenstander te vouwen is een klein deel van het bedrog-strategie-afdeling. Een speler is niet alleen beslissen of verblijf of drop; hij moet beslissen over het aankondigen van hoog of laag. Hij moet beslissen welke kaart aan te dringen op zijn buurman in sommige spellen of die kaart te zetten in andere spellen. In de vervanging van een speler spellen soms moet een besluit te gaan voor een hoge of een lage, en zodra het besluit is genomen is er geen herstel.

Je probeert te be๏nvloeden zijn beslissing door uw weddenschappen, uwdemeanor en uw conversatie. Op de laatste ronde in twee aparte bedden u jockey in de weddenschappen te roepen eerste (en niet laatste) het cre๋ren van een bepaalde houding. Deze keer is de houding van een man die houder is van een vaste hand, wil de pot zo groot mogelijk te maken, en niet de zorg of hij roept eerste of laatste. Het doel is om influ ฌ conferentie een potenti๋le tegenstander te roepen in de tegenovergestelde richting. Het is spelen van dit soort, de mogelijkheid om de situatie ter plaatse en het uitvoeren van het spelen met succes, dat een onderscheid maakt tussen de deskundigen op hoog-laag games uit de loutere monteur die weet wanneer te vouwen en toen heeft hij een waarschijnlijke winnaar.

Dit is het vermogen om te begrijpen wat er gebeurt: die probeert te doen wat en waarom. Verwacht niet dat perfectie, voor poker is een spel van onzekerheid. Maar in vele handen van push, maak uw eigen hole card, de vervanging en de anderen onze vriend Al kan u vertellen wat elke speler geldt als zijn omlaag gebracht. Hij kan wel raden wat elke speler probeert te bereiken. Hij is de meest rechtse van de tijd. De andere nacht een hand van uw eigen gat kaart werd behandeld in het spel met de meisjes. Marie, AI de dame, was verbaasd op de vierde kaart. De anderen zaten te wachten ongeduldig. Ze was niet klaar om u van een van de twee kaarten en ze was vertragen van het spel. Van over de hele tabel Al zei: "Zet de ace." Ze beginnen op hem. Ze bleek een ace!

In de mannen de wedstrijd op de zevende kaart in een vier-man eindigt, Bill smelled uit een situatie waarin de lage spelers waren zwak. Hij had 7, Q, 2, een up en 7, 5, J. De aansluiting als zijn laatste kaart had geru๏neerd zijn hand, maar hij opgewekt. Al zijn recht ook ter sprake gebracht en verklaard. Al genaamd laag. De twee anderen genaamd hoog. Bill, met weinig vooruitzicht ofwel weg, de zogenaamde laag. Al zei: "Je hebt. Ik heb een busted Hush, maar het net leek geen echte laag." Bill grinned. "Dat is de reden waarom ik naar voren. Heb ik slechts jack voor laag." Al keek naar zijn kaarten. "Jack wat?" "Jack 7" Al keek opnieuw. "Beats mijn jack, 8."


About the Author
Poker En Ligne is een Gespecialiseerde Nederlandstalige "bonus" Poker site met al zijn varianten.(hold'em-, Omaha-, Stud- en DrawPoker). Hier kan men alle methodes, regels, strategien en tips leren. Geef je reactie's op Nieuwsartiekelen, PokerVerhalen of eigen ervaringen op ons forum. Ook alle opkomende evenementen en ternooien worden hier vermeld, gevolgd en uitgebreid besproken.Bezoek onze Pokersite en schrijf je in bij http://nl.pokeren-ligne.be/

No comments: